Top Ad unit 728 Γ— 90

Φιλανθρωπική Δημοπρασία Φωτογραφίας Ελλάδας – Αρμενίας, υπέρ του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής, Νομού Θεσσαλονίκης», με τίτλο «Νοσταλγία».
Ο οίκος δημοπρασιών MYRÓ Antiques House, σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Άλμα Ζωής, Νομού Θεσσαλονίκης» και την Αρμένικη Κοινότητα, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά μία καλλιτεχνική εκδήλωση για να στηρίξει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 8 μ.μ. σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στη δημοπρασία φωτογραφίας που θα λάβει χώρα στη MYRÓ Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8, Θεσσαλονίκη. Έλληνες και Αρμένιοι καλλιτέχνες εκθέτουν τις φωτογραφίες τους σε ένα πλαίσιο καλλιτεχνικής και πολιτιστικής συνεργασίας.
Υποστηρικτής και χορηγός της κίνησης αυτής είναι η καλλιτέχνης Kallista Ivanova με καταγωγή από Ρωσία και Αρμενία, η εταιρία σκαφών Vik Yachts και ο Σταύρος Μυρωνίδης, ιδρυτής και ιδιοκτήτης του MYRÓ Group of Culture.

Οι φωτογραφίες που θα διατεθούν για τη δημοπρασία είναι σε διαστάσεις Α3 και τυπωμένες σε αλουμίνιο, η τιμή εκκίνησης για όλες είναι 10€, λόγω του φιλανθρωπικού σκοπού, χωρίς αυτή να αντικατοπτρίζει την πραγματική τους αξία. Με το «χτύπημα» κάθε έργου θα δίνεται και το αντίστοιχο πιστοποιητικό γνησιότητας. Το 50% των χρημάτων θα διατεθούν για τον φιλανθρωπικό σκοπό του Άλματος Ζωής, Νομού Θεσσαλονίκης. Επιπλέον θα υπάρχει προαιρετικό εισιτήριο εισόδου των 5€, ποσό το οποίο θα δοθεί εξ’ ολοκλήρου στο Άλμα Ζωής, Νομού Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε στο www.myroauctions.gr.

Τα ονόματα των Ελλήνων καλλιτεχνών/ φωτογράφων που θα συμμετάσχουν είναι:
1. Ευφροσύνη Βασίλαρου
2. Ελεονώρα Μπεκτασιάδου
3. Δανάη Τσουφλίδου
4. Σοφία Καμπλιώνη και Χρήστος Αθανασίου
5. Σωτήρης Κοντόπουλος
6. Θοδωρής Δημοσχάκης
7. Αγγελική Πετρίδου
8. Γιώργος Μοσχοβίτης
9. Ευθύμιος Κουρτίδης
10. Ευαγγελία Γιάνναρου
11. Παναγιώτης Τσιναρίδης
12. Κώστας Κωνσταντινίδης
13. Γιάννης Παρίσης
14. Μαρία Γαβρά
15. Ιωάννης Κυφωνίδης
16. Γιάννης Φιλιππουπολίτης
17. Κώστας Καραθανάσης
18. Εύη Δαλλίδου
19. Γιώργος Μαντάς
20. Antoine Moussa
21. Αφροδίτη Νικολάου
22. Κωνσταντίνος Πιτυκάκης
23. Παναγιώτα Κοκκίνου
24. Βασίλης Σκούντζος

Τα ονόματα των Αρμενίων καλλιτεχνών/ φωτογράφων που θα συμμετάσχουν είναι:
1. Roza Nerkararian
2. Vardan Galstyan
3. Anna Givargizyan
4. Mariam Terzian
5. Ruzanna Haovhannisyan
6. Ara Shahumyan
7. Liana Ghukasyan
8. Setrak Abbassian
9. Luiza&Zina Dzavaryan
10. Mari Mansurian
11. Ruben Falandian
12. Selesta Baghdasaryan
13. Gohar Movseyan
14. Armen Hovsepyan
15. Armine Νoniadou
16. Shant Sevag
17. Anna Manian
18. Karapet Sahakyan
19. Sarin Aventisian
20. Vahe Saribekyan
21. Hayastan Varteresyan
22. Irini Roubenian
23. Maik Tsiligirian
24. Krikor Tsiligirian
25. Robert Anesyan
26. Manvel Matevosyan

Την ημέρα των εγκαινίων το Αρμένικο Πολιτιστικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης θα συμμετέχει ενεργά στην εκδήλωση με δράσεις που θα ανακοινωθούν σε μελλοντικό χρόνο.

Παράλληλα με τη φιλανθρωπική εκδήλωση, θα υπάρχει ατομική εικαστική έκθεση της διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδος, Kallista Ivanova.

Διαδικτυακή Συμμετοχή στη Δημοπρασία
Σε περίπτωση αδυναμίας σας να παρευρεθείτε στη MYRÓ Gallery την ημέρα της δημοπρασίας, υπάρχει η δυνατότητα του διαδικτυακού «χτυπήματος» (MAKE OFFER). Αναλυτικά οι όροι για τη διαδικασία του MAKE OFFER βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.myroauctions.gr. Ενώ, για ειδικότερες περιπτώσεις είναι δυνατή η άμεση επικοινωνία με υπάλληλο του οίκου δημοπρασιών, καλώντας στα κεντρικά της επιχείρησης, στο +30 2396041989.

Επιχειρηματική Πρωτοβουλία
Εάν είστε επιχειρηματίας και σκοπεύετε να επιχειρήσετε ένα μαζικό «χτύπημα» ενίσχυσης στη δημοπρασίας μας, μπορείτε να μας αποστείλετε δελτίο τύπου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@myroauctions.gr και εμείς με τη σειρά μας θα φροντίσουμε ούτως ώστε η ενέργεια σας αυτή να μην περάσει απαρατήρητη.

Σχετικά με το Άλμα Ζωής, Νομού Θεσσαλονίκης
O Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής, Nομού Θεσσαλονίκης» είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο του οποίου τα μέλη, οι εθελόντριες και το Διοικητικό Συμβούλιο είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού. Στόχος του είναι η στήριξη των γυναικών που νοσούν και των οικογενειών τους, όπως επίσης η ενημέρωση του πληθυσμού για πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση. Το επιστημονικό έργο καθώς και τα προγράμματα σχεδιάζονται και υλοποιούνται από τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας του Συλλόγου (κοινωνική λειτουργός και ψυχολόγος) και εγκρίνεται από Επιστημονική Επιτροπή. Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά 38, και οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινά 9 π.μ. – 5 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.almazois.gr.

Σχετικά με την Kallista Ivanova
Η Ivanova Kallista Samvelovna είναι καλλιτέχνης από τη Ρωσία, με αρμενικές ρίζες. είναι συγγραφέας νέων τάσεων στον κόσμο της τέχνης. Η Kallista δημιουργεί ασυνήθιστους διακοσμητικούς πίνακες χρησιμοποιώντας την τεχνική του συγγραφέα και είναι επίσης ο δημιουργός μοντέρνων σχεδίων εκτυπώσεων για ρούχα, πιάτα και αξεσουάρ. Η Ivanova Kallista είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτη τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και εργάζεται στον τομέα της σύγχρονης τέχνης, δημιουργώντας αποκλειστικές διακοσμητικές ζωγραφιές. Συμμετείχε σε ατομικές και διεθνείς εκθέσεις τέχνης. Η Kallista χρησιμοποιεί την τεχνική του συγγραφέα για τη δημιουργία διακοσμητικών έργων ζωγραφικής και έργα σε ένα εντελώς νέο στυλ τέχνης. Είναι ο πρόγονος μιας νέας τάσης της τέχνης. Πολλοί αρμόδιοι εμπειρογνώμονες είναι ομόφωνοι στο ότι το έργο της Kallista Ivanova είναι ένα κομμάτι, μια εικόνα τέχνης, ομορφιάς και στυλ. Ο προπάππος της Kallista ήταν διακοσμητής. Δημιούργησε μεμβράνες διακόσμησης, ζωγραφισμένους τοίχους, σχεδιασμένα σκίτσα για χαλιά και πολλά άλλα.

Για την Vik Yachts μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.vik-yachts.com.

Η εκδήλωση διεξάγεται με την υποστήριξη του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Περισσότερα για το ίδρυμα θα βρείτε στο www.ihu.edu.gr

Σχετικά με το MYRÓ Antiques House
Ο Οίκος Δημοπρασιών MYRÓ  Antiques House προσπαθεί μέσα από τις δημοπρασίες και τις εκδηλώσεις που οργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της Δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και ως απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Η εταιρεία ηγείται ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης, παραγωγής και προβολής ποιοτικής σύγχρονης τέχνης  (μέσω της MYRÓ Gallery, της πλατφόρμας γλυπτικής Greek Marble Initiative και Διεθνών Συμποσίων που φιλοξενεί και διοργανώνει) και να αναδείξει την Ελλάδα διεθνώς μέσω δραστηριοτήτων Real Estate που περιλαμβάνουν την τη δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για την διάθεση διακεκριμένων ακινήτων και νησιών από ιδιώτες. Ο Οίκος βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης.  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.myroauctions.gr

Έναρξη εγκαινίων : 8:00 μ.μ.
Έναρξη δημοπρασίας: 8:30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη
Χώρος: MYRÓ Gallery, Νικηφόρου Φωκά 8, κέντρο Θεσσαλονίκης
Επιμέλεια έκθεσης: Ειρήνη Σκούντζου
Κεντρική επιμελήτρια MYRÓ Gallery: Εύη Κυρμακίδου

Φιλανθρωπική Δημοπρασία Φωτογραφίας Ελλάδας – Αρμενίας, υπέρ του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής, Νομού Θεσσαλονίκης», με τίτλο «Νοσταλγία». Reviewed by itsonlyarts on Απριλίου 18, 2019 Rating: 5
All Rights Reserved by It 's Only Arts © 2015 - 2018
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

It 's Only Arts.com. Από το Blogger.